Barion Pixel

Bérlés

Babfotel kölcsönzés? Miért ne!

Rendezvényt szervezel és nincs ötleted, mivel vedd le a lábáról a közönséged?
Laza partit szeretnél a cégnél, de nem tudod, hogyan oldd fel valóban kötetlenre a hangulatot?
Nincs elég ülőhelyed, de szeretnéd egy igazán jó ötlettel feldobni a házibulidat?
A fárasztó hetedet szeretnéd kipihenni egy egész hétvégés otthoni mozizással?

Bérelj Babfotelt, tuti a siker!

Konferenciákra, fesztiválokra, partikra, vetítésekre ajánljuk a színes, változatos formájú, magas minőségű Babfoteleinket, amelyekkel garantáltan jobb lesz a hangulat!

Bérbeadási díjaink mérettől, darabszámtól és a napok számától is függ, ezért keresd ügyfélszolgálatunkat (06309136072) az egyedi, kedvezményes ajánlati árral kapcsolatban.

Kb. 2000 Ft/nap/fotel bruttó átlagárral számolhatsz.


Logisztikai központunk bérbeadáshoz a jelenlegi a telephelyünk: 2113 Erdőkertes, Fő út 231.

Kérünk, érdeklődj elérhetőségeinken aktuális készleteinkről!

 

Válaszd a Babfotelt, hogy másoknak is jó legyen…

Te már tudod, hogy milyen remek érzés babfotelben ülni és szeretnéd másokkal is megismertetni az élményt? Rendezvényt szervezel, de nem tudod, hogy mivel tedd különlegessé? Mi tudjuk a megoldást! A Babfotel kölcsönzés a Neked való választás, mely több szempontból is kiváló megoldást nyújt:

  • A színes huzatoknak köszönhetően a babzsák biztosan feldobja a helyszín látványvilágát, még olyan helyen is, amit egyébként nehéz jól díszíteni.
  • Sok cégnél egyszerűen nincs elég hely arra, hogy a szükséges mennyiségű babzsákokat tárolják, mikor éppen nem használják őket, viszont a babzsák kölcsönzés lehetővé teszi, hogy Te is kihasználhasd az előnyeit a rendezvények során!
  • Először bérelsz nagyobb társaság számára? Szinte biztos, hogy lesz valaki, akinek ámulatot okozol a babzsák kényelmével, mikor először beleül!


Ne hagyd ki a lehetőséget, válaszd Te is a babzsák kölcsönzés lehetőségét, ha plusz ülőhelyre van szükséged! Bátran vedd fel velünk a kapcsolatot!