Üdvözlünk a kényelem szigetén!

Üdvözlünk a kényelem szigetén!

A babzsákfotelek széles skáláját készítjük és forgalmazzuk minden korosztály számára. A honlapunkon megtalálható szín és anyagminták, valamint a méret és a forma kiválasztása után egyedi Babzsákfotellel lephetitek meg magatokat vagy szeretteiteket. Még különlegesebbé varázsolhatjátok Babfoteleiteket bármilyen egyedi mintával.

A Babfotelek két rétegből állnak: egy vastag belső zsákból, ami a töltetet tárolja biztonságosan, valamint egy erős és esztétikus lezipzárazható és mosható külső huzatból, mely még az átlagosnál nagyobb erőhatásoknak is ellenáll. A töltet egy, a szigeteléstechnikában már ismert és jól bevált anyag, a habosított polisztirol gyöngy (népszerűbb nevén nikecell golyó). Ez egy könnyű és teljesen antiallergén anyag. Aprócska, 4-5mm átmérőjű fehér gyöngyök ezek, amik egymáson elmozdulva, elgurulva felveszik a fotelben ülő alakját. Ez, valamint a gondos munkával kifejlesztett szabás az, ami miatt a Babfotel olyan tökéletes kényelmet biztosít.

A fotelek nagy előnye, hogy a benne található töltet mennyisége változtatható, így mindenki magának állíthatja be az optimális keménységet. A gyerekek is imádják, mert szabadon gyűrhetik, gyömöszölhetik a Babfoteleket.

Meglepően alacsony súlyának köszönhetően könnyedén áthelyezhető, egymásra pakolható, például a Szumó zsák (az ideális méret felnőtteknek) súlya csupán 5 kg.

A BABFOTEL hosszú távú célja, hogy megismertesse kényelmes babzsákjait minél több emberrel, hogy maximális kényelmet biztosítson és elégedett, visszatérő vásárlókkal növelje használói körét.

TE szereted a BAB-ot....., mert az örömmel tölt el! ..... Ez az, amire mindig is vágytál..... BABfotelben tudsz a legjobban ellazulni..... A kollégáid is erre vágynak..... A jó munkához hozzátartozik a jó pihenés is..... A család is erre vágyik, a kutya is meg a szomszéd is. BABFOTEL, a kényelem szigete! ZZZZZZZZz