Üdvözlünk a Kényelem Szigetén!

Kedves Vásárlóink!

Ha szeretnéd, hogy Babfotel legyen a karácsonyfa alatt, akkor válassz raktárkészletünkből! https://babfotel.hu/hu/raktarkeszlet

Fogd és Vidd!

2112 Veresegyház, Találkozók útja 21.

 

Üdvözlünk a Kényelem Szigetén!

Képzeld el, milyen lenne a legpuhább fotelben elfogyasztani a reggeli kávédat.. Képzeld el, milyen lenne kedvenc könyvedet elolvasni egy olyan Babzsákfotelben, amely megtartja fejedet, megtámasztja derekadat, tehermentesíti minden porcikádat.. Képzeld el gyermekeidet, amint a legédesebb kacajjal ugrálnak szeretett Babfotelükben... Képzeletednek nem szabhat határt az az öröm, amit nyújtani tudunk.. Hogy honnan tudjuk? Immár 16 éve Veletek valósítjuk meg a legmerészebb elképzeléseket, a legkülönfélébb színekkel, mintával, logóval ellátott Babfoteleket gyártottuk le ez idő alatt. Gyermekek születtek, cseperedtek fel velünk, fesztiválokról-fesztiválokra látogattunk el Veletek, ott voltunk a legkülönfélébb rendezvényeken. Mindez nem sikerülhetett volna Nélkületek! Köszönjük a bizalmat, a sok-sok munkát, évet! 

 

Még mindig nincs ötleted, hogy mi legyen a Fa alatt? Ráadásul az idő is sürget..? Ne ess kétségbe, mi segítünk! Nézz be hozzánk a Kényelem Szigetére és válassz a jobbnál jobb Babzsákjaink közül!
2112 Veresegyház, Találkozók útja 21. 0630/9136072
 
Ha Karácsonyig szeretnéd megkapni remegve vágyott Babfoteled, akkor kérünk Téged, hogy megrendelésed személyes átvételnél legkésőbb december 18-ig, házhoz szállításnál december 14-ig add le!
December 18. után, raktárkészletünkből választhatsz Babzsákfotelt, amit személyesen vehetsz át bemutatótermünkben (2112 Veresegyház, Találkozók útja 21.)
Köszönjük megértésed!