Üdvözlünk a Kényelem Szigetén!

Üdvözlünk a Kényelem Szigetén!

Képzeld el, milyen lenne a legpuhább fotelben elfogyasztani a reggeli kávédat.. Képzeld el, milyen lenne kedvenc könyvedet elolvasni egy olyan Babzsákfotelben, amely megtartja fejedet, megtámasztja derekadat, tehermentesíti minden porcikádat.. Képzeld el gyermekeidet, amint a legédesebb kacajjal ugrálnak szeretett Babfotelükben... Képzeletednek nem szabhat határt az az öröm, amit nyújtani tudunk.. Hogy honnan tudjuk? Immár 16 éve Veletek valósitjuk meg a legmerészebb elképzeléseket, a legkülönfélébb színekkel, mintával, logóval eláttott Babfoteleket gyártottuk le ez idő alatt. Gyermekek születtek, cseperedtek fel velünk, fesztiválokról-fesztiválokra látogattunk el Veletek, ott voltunk a legkülönfélébb rendezvényeken. Mindez nem sikerülhetett volna Nélkületek! Köszönjük a bizalmat, a sok-sok munkát, évet! 

 

 Kedves Vásárlóink, Bérlőink!

Sajnos a koronvírus nem kímélte a Kényelem Szigetét sem, így sok-sok év után telephelyünket elkellett költöztetnünk Budapestről. Hogy hol találhattok most meg minket? Természetesen online ugyanúgy elérhetőek vagyunk, de ha személyesen szeretnétek felkeresni bemutatótermünket, megtehetitek a festői környezetű veresegyházi Öreg tó partján.

Veresegyház Budapesttől 25 kilométerre helyezkedik el, melynek Medveotthona, Termálfürdője, szépséges Fenyvese, Tavai remek kikapcsolódást nyújtanak a család apraja-nagyja számára. Kössétek egybe a kellemest a hasznossal; gyertek kiránduljatok, töltődjetek fel Veresegyházon, közben térjetek be hozzánk a kényelem szigetére! 

 Ráadásul szeptemberben most extra akcióval várunk Benneteket; minden termékünkre 10 % kedvezményt adunk!!!!!