Bemutatkozás

 


A kezdetek

Hogy is volt?

Sziasztok!
Nevem Ákos, a BAB Zs. Ákos. :-)

Úgy indult a dolog, hogy gyermekkoromban, a '80-as évek végén láttam egy francia filmet, amelyben egy szoba hátsó szegletében feltűnt egy színes, amorf zsákocska, amit akkor nem igazán tudtam beazonosítani. Később rájöttem a szüleim segítségével, hogy ez egy ülőzsák, elterjedtebb nevén zsákfotel vagy babzsákfotel. Ekkor pattant ki az ötlet, hogy csinálni kellene egyet. Így is történt. Édesapámmal rögtön gyártottunk is két példányt, méghozzá műbőrből, ebből lett egy kis továbbfejlesztés után mostanra a Bubu fotel. Nagyon kényelmes lett és elhatároztam, ha nagy leszek, ilyen foteleket fogok gyártani.

Eltelt azóta pár év, felnőttem, és eljött az ideje, hogy belevágjak a nagy vállalkozásba. 2006 februárjában nekiláttam a szervezésnek. Megkérdeztem édesapámat és feleségét, aki varrónő, hogy el tudnák-e vállalni a fotelek gyártását. Bármilyen hihetetlen is, elvállalták.

 

A jelen

Hogy is állunk most?

A gyártás Hódmezővásárhelyen történik. Minden egyes BAB termék komoly minőség ellenőrzésen esik át, mivel egyedi, kézi gyártású, mint a Rolls Royce, így sohasem fordulhat elő, hogy elromlik az állítható dőlésszögű háttámla.

Igyekszünk megismertetni minél több emberrel ezt a nagyszerű találmányt és élménnyé tenni a pihenést. Ennek érdekében minél több rendezvényen próbálunk megjelenni. Folyamatosan fejlesztjük a honlapunkat, hogy minél több információval lássuk el meglévő és jövőbeni vevőinket.

Új termékek kifejlesztésével bővítjük termékpalettánkat, hogy vevőink igényeit maximálisan ki tudjuk elégíteni.


 

A Jövő
Terveink, céljaink

A stabil, országos viszonteladói hálózat mellett kinyitottuk zipzárjainkat külföld felé is. Jelenlegi Szlovák viszonteladónk mellett megcéloztuk Angliát és Spanyolországot is. Reméljük ott is belénk szeretnek.
Legfőbb célunk a jövőre nézve mindig ugyanaz. Termékeinket és szolgáltatásainkat versenyképes áron kínálni, továbbra is olcsónak (talán a legolcsóbbnak) maradni a minőségi babzsákfotel gyártók piacán.