Miből lesz a babzsákfotel?

PDF letöltés
Nyomtatás
Babzsák BAB módra!
A tuti recept

Összetevők:

- Semleges színű, vastag vászontarisznya (belső huzat)
- Választható színű, vászon, kordbársony, kent (vízálló), cordura (strapa és vízálló), textilbőr vagy szarvasbőr hatású huzat
(külső huzat)
- Habosított polisztirol gyöngy (töltőanyag)
- Friss levegő
- Te magad

 

Elkészítése:

Töltsük meg az előre elkészített semleges színű vastag vászontarisznyát 3/4 részben habosított polisztirol gyönggyel, 1/4 részben friss levegővel. A tarisznya tartalmát a rajta található húzózár segítségével válasszuk el a külvilágtól. Pár percig hagyjuk állni, amíg a friss levegő teljesen átjárja a gyöngyöket.

A korábban megtöltött tarisznyára húzzuk rá a színes, külső huzatot - mely a későbbiekben esztétikai előnyeivel a szoba díszévé válik majd - gondosan ügyelve a varrások megfelelő illesztésére. Zárjuk be a huzaton található húzózárat.

Rázzuk össze alaposan az imént elkészült babzsákfotelt, hogy a külső és a belső huzatok megfelelően egymáshoz igazodjanak.

Helyezzük a fotelt a neki fenntartott helyre, majd habozás nélkül a saját testünkkel díszítsük.

Hát ez a tuti babzsák receptje! Ráadásul mi nemcsak megmondjuk Neked a tutit, hanem gyártjuk is!

Jó pihenést!

Válaszd ki saját BAB babzsákod egyedi szín összeállítású huzatát!

Nálunk nem csak arra van lehetőséged hogy babzsákodat megrendeld. A gyártásba is beleszólhatsz, úgy hogy te mondod meg milyen színben és milyen, a rendelkezésre álló anyagokból készítsük el a külső huzatod.

Hogy miért mondom hogy külső? Nagyon egyszerű! Valamennyi babzsákunkat egy külső és egy belső huzattal varrjuk.

Meguntad a babzsákod színét? Más huzatszövetet szeretnél? Netán elfeslett? Semmi gond, bármikor rendelhetsz a meglévő termékek külső huzataiból, a rendelkezésre álló anyagokból, az azokhoz tartozó színekkel.

így biztosítva van a lehetőség számodra hogy kedvenc BAB termékedet sokáig használd anélkül hogy ráunnál, ugyanis a megújítás és a változtatások lehetőségének tárháza szinte végtelen!

BABRA FEL!

A huzatszöveteket a megtekintheted a Galériában!

Színhűség
Na most ugyanolyan, vagy nem ugyanolyan?

A minták digitális formában történő megjelenítésekor a lehető legnagyobb szakmai körültekintéssel jártunk el, azonban a monitorodon (nyomtatódon) megjelenő színek színhűsége technikai és beállítási okok miatt a valóságtól eltérőek lehetnek, megrendelésedkor kérjük vedd ezt figyelembe.

Mivel a huzatod szöveteinek színeit érdemes elsősorban egymáshoz képest összeállítanod, így bármilyen minőségű és beállítású monitoron tökéletes - relatív hiba nélküli - választáshoz juthatsz a fenti színminták alapján is.

Irodáinkban, üzletkötőinknél, viszonteladóinknál valóságos színmintákat találsz, ha kétségeid lennének keresd bátran őket!

Szakemberek számára feltüntettük az egyes babzsák huzatanyagok színeihez legközelebb álló Pantone® színkódokat is.

Vászon huzatszövetek
Egyszerű, erős, kényelmes!

Babzsákfoteled választhatod vászon külső huzattal, melynek anyaga 100% kiváló minőségű pamut. A vásznak finom textúrájú keresztszövése lágy, tartós és strapabíró huzatanyagokat eredményeznek.

Ápolása egyszerű, dobd be a kedvenc pulcsiddal a mosógépbe, és alacsony hőfokon kímélő mosás után megszárítva, pattinthatod is vissza a foteledre, folytatván az édes semmittevést.

A vászon huzatszöveteket a megtekintheted a Galériában!

Kordbársony huzatszövetek
A visszafogott elegancia!

A kordbársony csodálatos anyag, tapintása utánozhatatlan, mindenki számára kellemes. Nyugalmat áraszt és otthonos érzést kelt.

Az ebből készített huzat szintén tartós és strapabíró, ápolása nem igényel nagyobb figyelmet mint a normál vászon huzaté. Még a nagyszülőknek is tetszeni fog!

A kordbársony huzatszöveteket megtekintheted a Galériában!

Vízálló huzatok
Eszement kinézet, kültéri használatra is!

Sokan óva féltik kedvenc BABzsákjukat a nedvességtől érthető okok miatt. De itt a megoldás!

A Kent (vízálló) huzat!

Ez a huzat kültéri használatra is kiválóan alkalmas. Akár a medence mellé is kirakhatod kedvencedet és belehuppanhatsz vizes fürdőszerelésben. Egy percig sem kell aggódnod, ugyanis a huzatról simán lepereg a víz!

Azért vadvízi átkelésre vagy úszó napozó matracnak ne használd, az már lehet, hogy sok!

A Kent (vízálló) szöveteket megtekintheted a Galériában!

Cordura huzat
Megállítja a kombájnt is!

Ez a terepjáró huzat azoknak ajánlott, akik nem kímélik a babzsákfotelt.

Nagyon erős, vízálló Cordura szövet. A motoros ruhák is ebből készülnek! Nem a puhaságáról, hanem az erejéről és a strapabíróságáról híres. Akkor válaszd ezt az anyagot, ha a foteled esetleg szöggel vagy égő tárggyal is találkozhat. Pl., ha egy lángoló, fából ácsolt mólón szeretnéd használni, akkor jó helyen kapizsgálsz! :-).

A Cordura huzatszöveteket a Galériában is megtekintheted!