Használati és kezelési útmutató

PDF letöltés
Nyomtatás
Használati és kezelési útmutató
Tudj meg mindent arról, hogyan használhatod és kezelheted BAB termékedet!Engedd meg, hogy gratuláljunk Neked abból az alkalomból, hogy ennek a BAB® terméknek a megvásárlása mellett döntöttél, mely 100%-ban magyar alapanyagokból és magyar munkával készült! A többi BAB® termékhez hasonlóan ezt is saját tapasztalataink, legjobb tudásunk és elégedett vásárlóink visszajelzései alapján fejlesztettük ki. Fokozott figyelmet fordítottunk arra, hogy megbízható, egyszersmind minőségi alapanyagok felhasználásával készítsük el Neked. Őszintén kívánjuk, hogy minél több örömöt szerezzen Neked, családodnak és ismerőseidnek egyaránt!

Annak érdekében, hogy minél hosszabb távon elégedett maradhass új BAB® termékeddel, kérjük helyezkedj el benne/rajta kényelmesen és szakíts néhány percet e Használati és kezelési útmutató figyelmes tanulmányozására. Ha ennek ellenére kérdésed, észrevételed, vagy javaslatod lenne BAB® terméked kialakításával, használatával kapcsolatban, kérjük lépj velünk kapcsolatba a www.babfotel.hu weboldalon található vevőszolgálati elérhetőségünkön. Ugyanitt további nagyon hasznos ötleteket és tanácsokat is találhatsz BAB® terméked praktikus használatával kapcsolatban, ezeket folyamatosan bővítjük, látogasd weboldalunkat rendszeresen.

Még egyszer köszönjük kiváló döntésedet!

Üdvözöl a BAB® csapata
www.babfotel.hu


1. Termék rendeltetése: lakberendezési célra készített ülőbútor, beltéri használatra


2. Biztonsággal kapcsolatos tudnivalók

2.1. A Használati és kezelési útmutatót olyan helyen tartsd, ahol szükség esetén bármikor hozzáférhetsz. Amennyiben elveszett, látogasd meg weboldalunkat (www.babfotel.hu), ahonnan letöltheted és kinyomtathatod.

2.2. BAB® terméked továbbadása esetén gondoskodj arról, hogy ezt a Használati és kezelési útmutatót is átadd vele együtt.

2.3. Óvd a BAB® terméked a szélsőséges környezeti hatásoktól, jelentős hőmérsékleti különbségektől, erős és közvetlen napsugárzástól, hősugárzástól, tűztől, maró hatású vegyszerektől, nedvességtől, fröccsenő folyadékoktól, nyirkosságtól, párától, szennyeződésektől, portól.

2.4. BAB® terméked kizárólag a mérsékelt égöv alatt használható, a trópusokon és fokozottan párás éghajlati/környezeti viszonyok mellett használatra nem alkalmas.

2.5. Vigyázz rá, hogy éles/hegyes/forró tárgy ne kerüljön a közelébe, illetve túlzott mértékű ütés ne érje kis felületen.

2.6. Meghibásodás esetén ne próbálkozz magad megjavítani BAB® termékedet. A javítást bízd szakemberre, illetve a jótállás ideje alatt az erre hivatott vevőszolgálatra.

2.7. Amennyiben a rendkívül könnyű tömegű gyöngyök a belső és külső huzatokból kikerülnek, úgy balesetveszélyesek lehetnek a kisgyermekek számára. Ügyelj arra, hogy a gyöngyök kisgyermekek közelébe ne kerüljenek, mivel azokat könnyen bekaphatják, leszippanthatják. Ha észreveszed, hogy a huzatokból gyöngyök kerültek ki, akkor azonnal szüntesd meg a gyöngyök szabadba kerülésének okát (pl. ellenőrizd a zip zárakat, vagy keress sérülésre utaló nyomot a huzaton), és gyűjtsd össze maradéktalanul őket. A gyöngyöket lakásban porszívóval könnyen összegyűjtheted és az esetleges szennyeződésekből kiválogatva/megtisztítva visszahelyezheted őket BAB® termékedbe.

2.8. Mozgássérült, vagy mozgásukban korlátozott, tehetetlen személyek, járni/mászni még nem tudó gyermekek a BAB® termékedet csak folyamatos és felelősségteljes felügyeleted alatt használhatják. Amennyiben az említett személyek felügyelet nélkül maradnak, gondoskodj róla, hogy BAB® termékedet ne legyenek képesek használni, illetve BAB® terméked véletlenül se jelenthessen számukra balesetveszély-forrást.

2.9. BAB® terméked kiválóan alkalmasak az emberi test fáradtságérzeteinek csökkentésére, mivel használatakor tökéletesen és ergonomikus módon idomul az érintkező testfelületekhez, miközben a testrészek súlya hatására rögzíti azok pozícióit. Használata közben az izmok ellazulhatnak, így a testrészek terhelése a lehető legminimálisabb szintre mérséklődik. Mikor abbahagyod BAB® terméked használatát (pl. kiszállsz belőle) a kényelmesen relaxált állapot megszűnésével egy időben a BAB® terméked merev tartása hirtelen csökkenhet, mely alakjának, támasztó erejének váratlan megváltozását okozhatja. Használatakor ezt a sajátosságot mindig tartsd szem előtt, illetve hívd fel erre minden használója figyelmét, szükség esetén nyújts számukra segítséget.

2.10. Olyan személynek, akinek mozgásszervi, gerinc, reumás vagy egyéb gyengesége/betegsége/sérülése van, mely vélelmezhetően számára a BAB® terméked kényelmes használatát megnehezítheti, szüksége van a BAB® terméked használatában jártas és tapasztalt személy(ek) segítségére. Ilyen esetben a használat előtt mindig hívd fel a használó figyelmét a várható kényelmetlenségekre és gondoskodj olyan segítségről, mellyel ez megszüntethető. A BAB ®termékedet olyan személyek nem használhatják, kiknek egészségügyi állapota miatt azt az orvos vélelmezhetően nem javasolná. Mindezek megfontolásával, illetve betartásával az említett személyek számára a BAB® terméked semmilyen veszélyt nem jelent, sőt egyes esetekben pihentető és lazító hatása kifejezetten pozitívan is hathat a problémás testrészekre.

2.11. BAB® terméked a megszokott lakberendezési tárgyaidtól eltérő tömeggel és kialakítással rendelkezik, ennélfogva szokatlan módon viselkedhet, helyezkedhet el. Használata során mindig gondoskodj arról, hogy BAB® terméked miatt ne alakuljon ki környezetedben balesetveszélyes szituáció. Bizonyosodj meg arról, hogy használata után sem okozhat balesetveszélyt senki számára.


3. Alkotóelemek

3.1. Külső huzat:

Vászon huzat: A leggyakrabban választott huzatszövet. Titka talán abban rejlik, hogy nagyon kényelmes és strapabíró. Anyaga 100% kiváló minőségű pamut. Ajánljuk, hogy a huzat színeinek összeállításakor vedd figyelembe azok súlyát (g/m2 > gramm/négyzetméter), lehetőleg olyan szöveteket válassz, melyek súlya azonos. Mosógépben 30°C-on mosható. Vigyázz arra, hogy a mosás befejeztével azonnal terítsd ki száradni, ne hagyd a nedves huzatot a gépben.

Vízálló huzat:
Praktikus, könnyed, légies huzat akár kültéri felhasználásra is. Anyaga 100% PES. Kisebb szennyeződéseket egy nedves rongy segítségével könnyedén eltávolíthatod, viszont mosógépben is nyugodtan moshatod.

Kordbársony huzat:
korlátozott készletben állnak rendelkezésre. Valamennyi BAB termék külső huzataként választhatod, anyaga 100% kiváló minőségű pamut. A kordbársony csodálatos anyaga szintén tartós és strapabíró huzatot eredményez, melynek tapintása utánozhatatlan.

Textilbőr:
Ez a lélegző anyag exkluzív megjelenésével bármilyen elegáns otthon középpontja lehet. Nagy előnye, hogy vízálló és mosás nélkül tisztítható. 450 gr/m2 súlyú, 31,5%-a pamut, nem tartalmaz PVC-t, 100 000-es kopásállóságú.

Szarvasbőr hatású huzat:
Finom tapintású lélegző hasított bőr utánzat. Nagyon erős és strapabíró huzat. Tisztítása a hasított bőrökhöz javasolt tisztítószerekkel könnyedén végezhető.3.2. Belső huzat
- valamennyi BAB® termék belső huzata 100% pamutból készül
- mosógépben maximum 60°C-os hőmérsékletű vízben mosható, normál mechanikus hatással, normál hőmérsékletű öblítéssel, normál centrifugálással
- a terméket nem szabad klórral kezelni
- vasalási maximum hőmérséklet 200°C, a szövetet be kell nedvesíteni
- vegytisztítás az általában használt oldószerekkel megengedett, DE oldószer korlátozás
- forgódobos szárítás megengedett maximum 60°C hőmérsékleten

3.3. Töltőanyag
- valamennyi BAB® termék töltőanyaga habosított polisztirol (PS) gyöngy, freonmentes, közvetlen UV sugárzástól védendő
- környezetbarát, újra feldolgozható anyag, lásd Környezetvédelem szakaszt.
- antibakteriális és antiallergén hatása miatt baktériumok, atkák számára nem biztosít szaporodásra alkalmas környezetet.
- antiallergén hatása csekély tömegének is köszönhető, mely miatt a port nem vonzza, de azért a sztatikus feltöltődéstől védd (S33).
- antireumatikus hatása van a huzatban egymáshoz feszülő gyöngyöknek, melyek a test formáját tökéletesen felveszik és azt annak teljes felületén ergonomikusan támasztják.
- nedvességtaszító hatását a laza szemcsés szerkezete miatt létrejövő intenzív levegőáramlás biztosítja, így a nedvesség a BAB® termék egész felületén eloszlik.
- hőkiegyenlítő hatás miatt a BAB® termék használatának első percében kellemes melegérzet alakul ki a testtel érintkező felületen, mely a töltőanyag jó átszellőzése miatt nem növekszik oly mértékben, hogy kényelmetlenné váljon, ezért nyáron is kiválóan alkalmas rendeltetése betöltésére.
- a polisztirol nehezen éghető, de gyúlékony anyag (R10), óvd a közvetlen hősugárzástól, nyílt lángtól (S15, S21), tűzveszélyességi euroosztálya E. Tűz esetén azonnal értesítsd a tűzoltóságot, megérkezésükig a bármilyen tűzoltásra alkalmas anyaggal olthatod (S43), de a keletkező gázokat nem szabad belélegezni (S41).
- nedvesség esetén annak jellegétől függően a polisztirol gyöngyök huzattal együtt, vagy anélkül kiszáríthatók, esőtől védeni kell.
- tisztítása (pl. ragacsos anyagtól, folyadéktól) lehetséges, de nagy térfogata miatt nehezen kezelhető, ezért nem ajánlott.


4. Környezetvédelem

4.1. A BAB® csapata számára a környezetvédelem elsődleges fontosságú, kérünk Téged figyelj oda Te is környezetedre!

4.2. A BAB® termékek huzatait - szükség esetén - háztartási hulladékkal keverve dobhatod ki. A töltőanyagot azonban csak az anyagának megfelelően gyűjtésére kijelölt szelektív tárolókba helyezd el, vagy juttasd vissza hozzánk, mi gondoskodunk szakszerű hulladékkezeléséről.

4.3. A BAB® termékekből származó esetleges hulladék anyagokat csatornába vagy szabad területre tilos kijuttatnod, szállítsd őket kijelölt gyűjtőhelyekre. Köszönjük!


5. Huzatok használata

5.1. A BAB® terméked külső huzatból és töltőanyaggal megtöltött belső huzatból áll. Mindkét huzat a megfelelő helyen található húzózárakkal nyitható-zárható.

5.2. A külső huzat levehető. Mielőtt felhelyezed a külső huzatot, győződj meg arról, hogy a belső huzat zipzárja teljesen zárt állapotban van. Helyezd el a BAB® termékedet sík felületen, majd a szabásvonalak mentén igazítsd egymáshoz a huzatokat! Húzd be a külső huzat zipzárját úgy, hogy a kocsit teljesen betolod (elrejted) az e célra kialakított nyílásba. Így megakadályozod, hogy az bármibe beleakadjon.

5.3. Huzatok felhelyezése után, de még a használat előtt érdemes a BAB® termék huzatait a töltőanyag összerázásával igazgatni.

5.4. Használat előtt mindig rendezd el a BAB® terméket a rendeltetésének megfelelő pozícióba.


6. Tisztítás és ápolás

6.1. A huzatok tisztítását az Alkotóelemek szakaszban leírtak szerint végezd el, ha szükséges. Fontos hangsúlyoznunk, hogy a külső huzatot mosógépben kifordítva tisztítsd.

6.2. A belső huzat és a töltőanyag együttes mosása nem ajánlott. A töltőanyag nagy térfogata miatt nedves állapotban nehezen kezelhető, továbbá ha a töltőanyag a belső huzatból kiszabadul, akkor eltömítheti a lefolyót, tönkreteheti a mosógépet.

6.3. A huzatokat mindig száraz állapotban húzd egymásra.


7. Utántöltés

7.1. BAB® termékedben körülbelül 3 hónapos intenzív használat alatt a töltőanyag gyöngyei kissé összenyomódhatnak, ezért a termék veszíthet eredeti térfogatából, használat közbeni tartásából, a töltőanyag mennyisége ekkor kevesebbnek tűnhet (max. 10% csökkenés). Ez természetes folyamat, mely csak egyszer zajlik le, mivel a terhelések miatt a gyöngyök felülete rugalmasabbá válik. Ezt követően a jelenség megszűnik a térfogat csökkenés megáll. Tudnod kell, hogy emiatt BAB® termékedet túltöltve (több mint elegendő töltőanyaggal) szállítjuk, és ha korábban már vettél ki töltőanyagot belőle, akkor gyöngyök térfogatvesztése után töltsd vissza azt. Ha nincs elegendő töltőanyagod, vevőszolgálatunkon beszerezheted. Saját BAB® terméked így mindig a maximális kényelmet biztosítja számodra.

7.2. Nagy valószínűséggel előfordulhat, hogy a térfogatcsökkenésből semmit nem tapasztalsz, BAB® terméked ugyan olyan kényelmes (sőt, talán éppen még kényelmesebb), ilyenkor semmi teendőd nincs.


8. Tárolás és szállítás

8.1. A BAB® termékedet amennyiben hosszabb távon nincs szükséged rá tárold a méretének leginkább megfelelő hullámkarton dobozban, száraz helyen. Így megvéded a véletlen sérülésektől, melyek a tárolás/pakolás alkalmával érhetik. Újra használatba vétel előtt mozgasd át a töltőanyagot, szellőztesd világos és száraz helyen.

8.2. Szállítása esetére is javasoljuk, hogy előtte csomagold be a méretének megfelelő hullámkarton dobozba.


9. Kérdések és válaszok

9.1. Miért tűnik túl bőnek a külső huzat a belső huzathoz képest?
Amennyiben a külső huzatot levetted és újra visszahelyezted, úgy előfordulhat, hogy a huzatok szabásvonalai nem teljesen igazodnak egymáshoz, emiatt a külső huzat a használat alkalmával bővebbnek tűnhet és gyűrődik. Ebben az esetben használat közben (pl. ülj bele) próbáld a külső huzatot a helyére igazítani úgy, hogy a bővebb szövetterületeket a feszesebb szövetterületek felé húzod.

9.2. Miért nem idomul BAB® termékem teljesen a testem formájához?
Ha nem elég kényelmes a BAB® terméked, mert nem veszi fel tested formáját, akkor valószínűleg túl sok töltőanyag van benne. Próbálj óvatosan kivenni a töltőanyagból annyit, amennyit elegendőnek gondolsz (kb. min. 5-10%-nyit, ez Szumó típusú BAB® termék esetén 10-20 liter). Előfordulhat, hogy akár 12-18%-nyi (ez Szumó típusú BAB® termék esetén 25-35 liter, kb. 0,5 kg) töltőanyagot is ki tudsz belőle venni, hogy pontosan kényelmes legyen számodra, mindez az ízlésedre van bízva, de ez testméretedtől is függ. A kivett töltőanyagot érdemes megőrizned.

9.3. Miért veszi fel kényelmetlenül testem formáját a BAB® termékem?
Ha kényelmetlenül belesüppedsz BAB® termékedbe, vagy a tested huzattal érintkező felülete alatt kevésnek érzed a töltőanyagot, akkor bizony kevés benne a töltőanyag. Amennyiben ezt megelőzően már vettél ki belőle töltőanyagot, tölts vissza belőle annyit, amennyit elegendőnek gondolsz (kb. min. 5-10%-nyit, ez Szumó típusú BAB® termék esetén 10-20 liter). Ha nincs elegendő töltőanyagod, vevőszolgálatunkon beszerezheted.

9.4. Mennyi idő alatt szűnik meg BAB® termékem furcsa illata?
Amennyiben közvetlenül a gyártás után kaptad meg BAB® termékedet, vagy az sokáig zárt térben volt tárolva (pl. kartondoboz), úgy előfordulhat, hogy furcsa műanyag illatot érzel, ha megmozgatod benne a töltőanyagot. Ez a polisztirol gyöngyök illata, mely a gyártásukból származik, egészségre káros alkotóelemeket, illetve származékokat nem tartalmaz. Ha használod BAB® termékedet, akkor ez az illat 1-2 hét alatt fokozatosan megszűnik, de ha nagyon zavar, akkor a töltőanyagot a külső huzatból (belső huzattal együtt) kivéve száraz, világos helyen, vagy akár szabad levegőn szellőztetheted. Így akár 1-2 nap alatt is eltűnhet ez a furcsa illat.

9.5. Szerintem lehetne kényelmesebb is a BAB® termékem, mit tegyek?
Tanulmányozd a többi kérdésre adott választ, de kipróbálásuk előtt látogasd meg weboldalunk (www.babfotel.hu), ahol hasznos tippeket, tanácsokat, mesterfogásokat találsz BAB® terméked megfelelő használatával kapcsolatban, hogy a létező legmaximálisabb kényelmet hozhasd ki belőle.

9.6. Mintha csökkent volna BAB® termékem tartása, lehetséges ez?
Erre a kérdésre az Utántöltés bekezdésben találod meg a választ.

9.7. Nagy mennyiségű folyadék ömlött a BAB® termékemre, mit tegyek?
Ha csak a külső huzat szennyeződött, akkor annak tisztítása elegendő. Ha a belső huzat is szennyeződött, akkor szerezz be megfelelően nagyméretű zsákot és töltsd át a töltőanyagot, utána tisztítsd meg a belső huzatot. Ha a töltőanyag is nedves lett, akkor előbb a belső huzattal együtt szárítsd meg és utána töltsd ki belőle a töltőanyagot. Amennyiben olyan szennyeződés érte a BAB® termékedet, hogy a töltőanyag a szárítás után is használhatatlannak mutatkozik, akkor keresd vevőszolgálatunkat, ahol új töltőanyagot (illetve belső és külső huzatot is) tudunk kínálni Neked. A töltőanyag belső huzattal együtt történő, vagy a polisztirol gyöngyök önálló tisztítását nem javasoljuk, mert nagy térfogata miatt nedves állapotban rendkívül nehezen kezelhető.

9.8. Kihasadt a BAB® termékem huzata, mit tegyek?
Amennyiben ezt az alapanyag gyártási/összeállítási hibája okozta, ne aggódj, a jótállás ideje alatt nálunk garantáltan érvényesítheted fogyasztói jogaidat. Ha a sérülést véletlen külső behatás okozta, úgy a BAB® terméked vásárlásakor mellékelt textildarabokkal ki tudod javítani a hibát. Utóbbit akár munkatársainkra is bízhatod, akik szakszerűen elvégzik helyetted a javítást, ez ügyben keresd vevőszolgálatunkat, ahol BAB® terméked egyéb alkotóelemeit is beszerezheted külön-külön.

A külső és belső huzat kifejezések csak azon BAB® termékek esetében érvényesek, ahol ezek alkalmazhatók.

BAB® Vevőszolgálat

ZETTA Kft.
1064 Budapest,
Rózsa u. 98.1/11.

Tel: 06 (30) 913-6072
Fax: 06 (72) 702-000

E-mail: info@babfotel.hu
Web: www.babfotel.hu

Kényelem és praktikum, akár munka közben is

babzsákfotel

Ha valaki kreatív tevékenységet végez, tudja, hogy a rengeteg ülőmunka milyen megterhelő lehet egy idő után, mind testileg, mind lelkileg. Ahhoz, hogy néha kinyújtóztathassuk elernyedt végtagjainkat, vagy ülési pozitúrát válthassunk, olyan ülőalkalmatosság szükségeltetik, mely ezeket lehetővé teszi. Babzsákfotel webáruházunk kínálatában pontosan ilyen konstrukciók találhatóak.

Kényelmes és praktikus megoldást keresel, mely a munkában is előnyödre válhat? Tekintsd meg széles választékunkat babzsákfotel webáruházunkban, ahol számtalan kialakítás közül választhatod ki a neked megfelelő darabot. Különböző méretekkel, színekkel, anyagokkal és formákkal várjuk a kedves érdeklődőket, hogy korosztálytól függetlenül mindenki megtalálhassa az ideális kivitelt!

Legyen az ülőmunka élvezetes és szórakoztató, töltődj fel energiával és kreativitással babzsákfoteleink segítségével! Ha kérdésed van, munkatársaink állnak rendelkezésedre babzsákfotel webáruházunk elérhetőségeinek bármelyikén!

 

Előnyös kiegészítő, a te otthonodba is!

babfotel

Egy fárasztó nap után mindenki vágyik a pihenésre és egy olyan helyre, ahol kényelmesen el tud lazulni és kipihenheti a fáradalmakat. A babzsákfotelek remek lehetőséget nyújtanak a kényelmes relaxációhoz. Azonban nem csupán a kényelmünket szolgálhatják, hanem a megfelelő forma és szín kiválasztásával otthonunk csodás díszeként is funkcionálhatnak, feldobva ezzel nappalinkat vagy hálószobánkat.

A babzsákfotelek előnyeihez hozzátartozik, hogy olyan töméssel rendelkeznek, amelyek teljes mértékben felveszik a gerincoszlopunk alakját, ezzel garantálva a számunkra megfelelő ülő- vagy fekvő pozíciót. Tökéletes alátámasztást kap testünk a babzsákfotelnek köszönhetően, így a hagyományos fotelekkel ellentétben, akár órákon át pihenhetünk anélkül, hogy végtagjaink elzsibbadnának.

A babzsákfotel használata pozitív mentális hatást is gyakorol az emberekre, mely a teljes kényelemnek is köszönhető. Továbbá rendszeres használatával kevésbé leszünk ingerültek, fáradékonyak és stresszesek.

Próbáld ki Te is babzsákfoteljeinket, és élvezd otthonodban is az önfeledt pihenést! Vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén!

 

A tökéletes olvasótárs

alvótárs

Az olvasás azon képességek közé sorolható, melyet minden embernek el kell sajátítania élete során, tehát az alap műveltséghez tartozó készség. Olvasni számtalan okból kifolyólag lehetséges: kulturálódás, kikapcsolódás, tanulás, tájékozódás, fejlődés és még sorolhatnánk. Ha valaki sokat olvas, tisztában van vele, milyen nehéz megtalálni a tökéletes helyet ehhez. Egy minőségi babzsákfotel erre is kiváló megoldást kínálhat!

Olvasás közben az ember hamar elgémberedik, végtagjai elfáradnak, folyton pozíciót vált, tehát mondhatni aktív mozgásban van. Ez egy kényelmetlen ülő- vagy fekvő alkalmatosság esetében hatványozódik! A babzsákfotel azonban lehetőséget kínál arra, hogy megtaláld a tökéletes pózt olvasás közben! Bármilyen pozíciót is szeretnél felvenni, megfelelő támasztást és komfortot biztosít, miközben nem okoz ízületi- vagy izomfájdalmat a későbbiek során!

Ha te is sokat olvasol, és megfelelő ülőalkalmatosságot keresel, válassz minőségi babzsákfotelt kínálatunkból, melynek ára is szimpatikus lesz számodra!

 

Miért a babzsákfotel a tökéletes karácsonyi ajándék?

Miért a babzsákfotel a tökéletes karácsonyi ajándék?

A mai rohanó világban minden alkalmat meg kell ragadni, hogy kikapcsolódhassunk. A babzsákfotel kiváló lehetőséget biztosít arra, hogy ne csak fizikálisan, de mentálisan is feltöltődhessük és kényelmes körülmények között pihenhessünk, vagy végezhessük egyéb teendőinket. A babzsákfotel nem csak otthonra remek választás, de akár irodai környezetben is tökéletesen megállja a helyét.

A modernebb irodákban nem szokatlan, hogy egy megbeszélést, tárgyalást vagy konferenciát babzsákfotelekben ülve bonyolítsanak le. Közismert tény ugyanis, hogy a komfortos elhelyezkedés munka közben serkenti a kreativitást, így ha valakit babfotellel ajándékozunk meg, akár az illető teljesítményének növekedésében is szerepünk lehet.

Természetesen a munka mellett a kikapcsolódásban is segít a komfortos környezet, éppen ezért a babzsákfotel kiváló környezetet biztosít olvasáshoz, zenehallgatáshoz, beszélgetésekhez, filmnézéshez, és más szabadidős tevékenységekhez. Ebből kifolyólag pedig kiváló karácsonyi ajándék lehet bárki számára!
Ha Te is szeretnél meglepni valakit egy babzsákfotellel, tekintsd meg ajánlatainkat!

 

Babfotel a nagycsaládosoknak is

Babfotel a nagycsaladosoknak

Nagy és sokszínű a család, esetleg három generáció is él a házban, ezért nehézen találsz olyan bútorokat és lakáskiegészítőket, amik mindenki számára megfelelőek és mindenkihez passzolnak? Ne keresgélj tovább, a babzsákfotelekben megtalálod elképzeléseidet, és családtagjaid is garantáltan imádni fogják!

A babfotelek rengeteg különböző színben és méretben kaphatók cégünk babzsákfotel webáruházában. Az élénk színek és a játékos kinézet miatt a gyerekek valósággal odavannak ezekért a bútorokért, és nem csak az ülőalkalmatosságot, hanem a szórakozás lehetőségét is látják bennük. Mindamellett viszont rendkívüli kényelmet nyújtanak, nem csak ülhetünk, de akár el is fekhetünk bennük, így a sziesztázni szeretők valamint az idősebbek is garantáltan örömüket fogják lelni bennük. Az extra méretű babfotelekben pedig akár többen is ülhetnek egyszerre, például segíthetsz gyermekeidnek a házifeladat elkészítésében, miközben élvezed a minőségi kényelmet.

Nézz körül Te is babzsákfotel webáruházunkban! A legkisebbeknek szánt foteleket és felnőttek, idősebbek számára készített ülőalkalmatosságokat egyaránt hatalmas választékban találhatsz!

 

Kényelem a kávézóban is

Kényelem a kávézóban is

Napjainkban egyre fontosabbá válik a pihenés, kikapcsolódás, akár csak rövid időre is napközben, vagy munka után, délután. Ennek érdekében sokan szeretnek beülni egy kávézóba, vagy teázóba, ahol kicsit ellazulhatnak, kipihenhetik a nap fáradalmait. Azonban ehhez biztosítani kell a vendégeknek a hangulatos környezetet is, nem csak a finom kávét!

Szeretnél egy kis pihenősarkot kialakítani kávézódban, teázódban? Ajánljuk figyelmedbe babzsákfotel webáruházunk termékeit! Babzsákfoteljeink kényelmes ülést tesznek lehetővé a kikapcsolódni vágyó vendégek számára. Ha valaki szeretne egy kicsit igazán pihenni, a legjobb megoldást nyújtják, hiszen sokkal kényelmesebbek, és melegebb érzést nyújtanak, mint bármelyik vendéglátóipari bútor. Ráadásul, ha jól érzik magukat a vendégek, gyorsan elterjed a hír, hogy hozzád érdemes betérni egy jó forró italra!

Kávézódba, teázódba válaszd bátran babzsákfoteljeinket, és élvezd vendégeid dicséretét! Keress minket bizalommal, többféle színnel, formával és mérettel állunk rendelkezésedre minőségi és tartós babfotelekből!