Ajánlat cégeknek

PDF letöltés
Nyomtatás

Kedves Óriáscég képviselő

 

Lassan itt a karácsony és ismét elkezdi nyomni a vállát a "Mit kapjanak karácsonyra a kollégák?" kérdés. Ez az a kérdés amelyet most a legmegfelelőbb irányba kell továbbpasszolnia. Ne a titkárnőjét terhelje vele, hanem bennünket. Mi csípőből megadjuk a választ. Hát BAB terméket.

Van kicsi, olcsó, hasznos, logózható (pl.: POG), vagy nagy, kényelmes, "elismerem a dolgozóimat" típusú termékünk is (SZUMO). Nálunk nincs kínai áru, minden termékünket szorgos magyar kezeink állítják elő.

 

Szóval, ha Önt hasonló megválaszolatlan kérdések gyötrik, bizalommal forduljon hozzánk. Rugalmas kollégáink segítenek Önnek kiválasztani a megfelelő terméket, amellyel ösztönözheti dolgozóit egy újabb sikeres együtt töltött évre és még a költségvetésbe is belefér.

Ön szereti a BAB-ot, mert az örömmel tölti el! Ez az, amire mindig is vágyott. BABfotelben tud a legjobban ellazulni. A kollégái is erre vágynak. A jó munkához hozzátartozik a jó pihenés is. A család is erre vágyik, a kutya is meg a szomszéd is. BABFOTEL, a kényelem szigete! ZZZZZZZZz

 

Várjuk hívását a 06 30 5900 488 -on.

 

Üdvözlettel:

Vida Ákos

 

 

Referenciáink

 

 

pog & szumo
Kici, olcó, hasznosz


POG! Ez kell a szorgos irodai dolgozóknak, hogy a telefon mindig kéznél legyen. Nem kell turkálni a mobil után a tornyokban rendezetlenül heverő papírtömeg között, hogy válaszolni tudjunk a világ legfontosabb telefonhívására, mert a POG kézben, azaz ölben tartja a dolgokat. Mivel mindig szem előtt lesz, kérje emblémázva a terméket. Így akár észrevétlenül partnerei agyába ültetheti cége nevét.


Nagy és erős


Irigy a dolgozó a mobiltelefon kényelmére, aminek már van egy POG-ja? Bőkezű akar lenni alkalmazottaival? Lepje meg szorgos hangyáit egy emberléptékű BAB termékkel. Itt van például a SZUMO. Ideális méretű és a munkaerő is nagyon hálás lesz érte.

 

 

 

 

 

Szerelje fel irodáját babzsákfotelekkel!

babzsákfotelManapság már érdeke a munkáltatóknak, hogy különböző figyelmességekkel lepjék meg dolgozóikat, ami érthető, hiszen a hasznos és bevált munkaerőt így lehet megtartani, és végül, de nem utolsó sorban az elégedett dolgozó jobban teljesít, akárhonnan nézzük.

Számos eszköz áll rendelkezésünkre, ha dolgozóinkat szeretnénk megjutalmazni, gondolva itt akár egy csocsó asztalra, akár egy új kávéfőzőre, de ha ténylegesen szeretnénk kényelmesebbé tenni a munkahelyi körülményeket, akkor a babzsákfotelek remek megoldást jelentenek! Ezekkel az ülőalkalmatosságokkal felszerelhetjük a közösségi helyiségeket, mint a pihenő vagy akár a dohányzó, de az egyéni irodahelyiségekbe is kitehetjük őket, így dolgozóink akár munka közben is átadhatják magukat a kényelemnek. A babzsákfotelek segítik a koncentrációt, megfelelő alátámasztást biztosítanak a gerincnek és a deréknak, továbbá utánozhatatlanul kényelmesek, így munkavállalóink is biztosan több kedvvel állnak neki az aznapi munkájuknak!

Ha egy igazán megtérülő befektetéssel szeretné gyarapítani irodáját, akkor vásároljon babzsákfoteleket kínálatunkból!